+36 (30) 152 9993

HungarianHungarian

Dömsöd - Eladó Vendéglátás

Alapterület
546 m2
Irányár
110.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
271799

Leírás

Eladásra kínálok, Dömsöd központjában, egy 546 nm-es kellemes atmoszférájú fogadót, profilváltás miatt.

Dömsöd, Pest megye délnyugati részén fekszik. Nyugatról a Ráczkevei-Duna határolja, emiatt a térség egyik meghatározó fürdő- és horgászparadicsomává nőtte ki magát, gyakran a "Stégek városaként" emlegetik. Népességszáma a nyári időszakokban megduplázódik az idegenforgalom miatt. Átmenő forgalma is jelentős, hisz az 51 sz. út mentén található a település.

Az étterem-fogadó jelenleg is eredményesen üzemel, minden engedéllyel rendelkezik. A jelenlegi tulajdonosok, akár a vállalkozással együtt is átadnák, így a tovább üzemeltetése, zökkenőmentesen, szinte azonnal folytatható. Illetve a jelenlegi tulajdonosok, akár tovább is bérelnék, így kiváló befektetési lehetőség. A berendezések, eszközözök is megvásárolhatók, melyek külön megállapodás részét képeznék.

A fogadó egy 1425 nm-es telken épült meg, 2000-ben felújításon esett át és 2001-től működik jelenlegi formájában.
Az ingatlan szigetelt, cserépfedésű, szigetelt faablakokkal.
Burkolatok, hideg és laminált parketta. Falai festettek.
Fűtése gázkazánról működik, hőleadók az emeleten radiátorok, az éttermi szinten padlófűtés.
Az épület klimatizált.

Az étterem 60 fő befogadására alkalmas, de a kinti fedett résszel, 120 fő is kényelmesen elfér. Így akár nagyobb rendezvények megtartása is lehetséges.
A konyha teljesen berendezett, húselőkészítő, fekete-fehér mosogató, földes-, száraz árú, zöldség előkészítő, raktárak, szociális blokkok is ki vannak alakítva.

Az éttermi szintről nyílik egy hangulatos pince rész, ami szintén alkalmas kisebb rendezvények megtartására.

A felső szinten található az 5 vendégszoba, melyek mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik. Minden szoba teljesen bútorozott.

Az épület zárt udvarral rendelkezik, mely szépen parkosított, gondozott.

Az ingatlan részletes ismertetése, bemutatása, kizárólag, előre egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben bármikor várom a hívását, akár hétvégén is!

Ajánlom figyelmébe azoknak, akik egy azonnali bevételt hozó vállalkozásban gondolkodnak, de befektetésnek is kiváló lehetőség, megtérülése a hely adottságai miatt garantált.

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség, úgy díjmentes tanácsadással, díjmentes ügyintézéssel állunk szolgálatára.






Kapcsolati adatok

Mitring Krisztina

Mitring Krisztina

Irodavezető

+36-30-152 9993

decohaz.gyor@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok