+36 (30) 152 9993

HungarianHungarian
Gyömöre Eladó Ház
Csak nálunk!

Gyömöre - Eladó Ház

Alapterület
85 m2
Irányár
17.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
305743

Családi ház, jó áron!

Leírás

Győr-Pápa útvonalon, Téttől 2 km-re Gyömörén, központi, de csendes helyen, eladó egy 85 nm-es tégla, felújítandó családi ház. Az ingatlan 1373 nm-es körbekerített telken található.

A családi ház, beton alapozással, tégla falazattal, cseréptető héjalással épült a 60-as évek táján, a későbbiekben bővítették, valamint a tetőtér beépítésre került, homlokzata hőszigetelt vakolattal ellátott.

Komfortfokozatát tekintve, komfortos, összközműves.

Az ingatlan jelenlegi elosztása: lakóelőtér, konyha, 2 szoba, fürdőszoba WC-vel.

Az ingatlan ugyan felújításra szorul, de jó helyen, némi ráfordítással, akár bővítéssel, remek otthona lehet az új tulajdonosának!

A községben minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges lehet, új egészségház, felnőtt és gyermekorvosi rendelővel, bölcsőde, óvoda, iskola felső tagozattal is, 2 élelmiszer üzlet, posta stb.

Vasúti közlekedés, amennyiben ez fontos valakinek, nagyon jó, de ezenkívül helyközi és AUDI-s buszok is közlekednek.

Az elkerülő 2 km-re épült meg a településtől, ami nagyban lerövidíti az utazási időt Győr és Pápa irányában is.

A településen a falusi CSOK igénybe vehető, mely a vásárlásnál és a felújításnál is felhasználható. Éljen az állami támogatások lehetőségével, akár minimális önerővel Öné, Önöké lehet ez az ingatlan, akár a 4%-os vagyonszerzési illetékmentességgel!

Megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál. Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Hívjon akár hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Mitring Krisztina

Mitring Krisztina

Irodavezető

+36-30-152 9993

decohaz.gyor@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok