+36 (30) 3 644 306

HungarianHungarian

Győr - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Szabadhegy
Alapterület
160 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
245567

Leírás

Győrszabadhegy átmenő forgalomtól mentes utcájában, csendes, zöldövezeti részén, eladó egy 375 nm telekhányaddal rendelkező 160 nm-es ingatlan.

A ház igényesen, kitűnő ízléssel, saját célra épült 1998-ban, minőségi anyagokkal.
A ház 2017-ben hőszigetelést kapott, mellyel egy időben a homlokzatot újra is színeztette a tulajdonosa . Az udvar egy része és a ház előtti rész is térkövezett.

Nyílászárói műanyagok, szúnyoghálóval felszereltek.

Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik, hőleadás a hidegburkolatok alatt padlófűtéssel a többi helységben radiátorokkal történik.

A ház több funkciós, egyszerre ad együttlétre alkalmas teret, de beosztásából és szobaszámából adódóan, jól szeparálható.

A ház alsó szintjén található az előszoba, a tágas, nappali, a hangulatos, elektromos zsaluziával felszerelt téli kert, mely a kerttel kapcsolatos, a konyha a beépített fa konyhabútorral, kamrával és egy WC.

Erről a szintről tudjuk megközelíteni, az elektromos garázskapuval felszerelt, hidegburkolatú garázst. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy akár egy nagy bevásárlás után vagy esős időben, a lakástulajdonosa közvetlenül a lakásba jusson.

Innen nyílik a mosókonyha, ahol egy zuhanyzó is helyet kapott. Ebből a helységből a kert szintén elérhető.

A kert szintjétől, néhány lépcsőfokra a 12 nm-es pince található, mely teljes egészében hidegburkolatot kapott.

Az emeleten 3 szoba, részben beépített bútorokkal, fürdőszoba, WC került kialakításra.

A gondozott kertje parkosított, az abszolút nyugalom, kikapcsolódás élményét nyújtja a ház lakóinak. A kertben fedett kerti pavilon található, mely családi, baráti összejövetelek megtartására kitűnően alkalmas.

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik Győr kedvelt részén, a város zajától kicsit távolabb, nyugalmasabb részen képzelik el új otthonukat.

A környéken minden megtalálható, ami a napi élethez szükséges, üzletek, iskolák, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, stb. A város minden pontja elérhető, buszmegálló a közelben.

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség, úgy díjmentes tanácsadással, díjmentes ügyintézéssel állunk szolgálatára.

Hívjon akár hétvégén is!








Kapcsolati adatok

Mitring Krisztina

Mitring Krisztina

Irodavezető

+36-30-364 4306

decohaz.gyor@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok