+36 (30) 3 644 306

HungarianHungarian

Győr - Eladó Lakás

Alapterület
105 m2
Irányár
47.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
245902

Leírás

Az ingatlan vásárlók körében, Győr kedvelt részén, Nádorvárosban, eladásra kínálok egy újszerű, igényesen berendezett, 88,72 nm-es társasházi, kertkapcsolatos téglalakást!

Az ingatlan egy 4 lakásos társasház első emeletén található. A ház 2009-ben épült, minőségi anyagok beépítésével.

A lépcsőház tiszta és rendezett, a lakóközösség nagyon jó.

A lakás 88,72 nm, elosztása a következő: előszoba, tágas és világos amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba, WC, egy 5 nm-es és egy 12,16 nm-es erkély is tartozik hozzá, mely 3 szobából is megközelíthető.
Az ingatlanhoz még egy, a ház lakóival közös használatban lévő tároló is tartozik

A tulajdonosok 2019-ben a lakást részben felújították, az előszoba, nappali, új burkolatot kapott, a fürdőszoba szintén, illetve egy épített zuhanyzó is kialakításra került. A konyhabútor is új, beépített gépekkel, nagy része még garanciális.

A nyílászárók műanyagok, a fűtésről és meleg víz ellátásról gázkazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok.
A rezsiköltség kifejezetten alacsony a korszerű építési technikának köszönhetően.

A kertrész, 2019-ben, holland műfű borítást kapott, ahol egy kerti pagoda is található, mely kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek megszervezésére, de egy fárasztó nap után is a kikapcsolódás élményét nyújtja az ingatlan lakóinak.

Az ingatlan átmenő forgalomtól mentes utcában, nyugodt környezetben található. Ennek ellenére , rendkívül közel van a Belváros, az autópálya, a városrész infrastruktúrája kiváló.

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség, úgy díjmentes tanácsadással, díjmentes ügyintézéssel állunk szolgálatára.

Hívjon akár hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Mitring Krisztina

Mitring Krisztina

Irodavezető

+36-30-364 4306

decohaz.gyor@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok