+36 (30) 152 9993

HungarianHungarian

Győr - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Szitásdomb
Alapterület
66 m2
Irányár
60.245.535 Ft
Hirdetés azonosító
291843

Akció keretében most a lakásvásárláskor ingyenes udvari gépkocsi beállót adunk ajándékba!

Leírás

Modern társasházi lakások eladók Győr mellett a Szitásdomb lakóparkban.
Közigazgatásilag Vámosszabadi településen, de fizikailag Győrhöz szervesen kapcsolódva helyezkedik el a Szitásdomb lakópark. Ennek második ütemében épül fel ez a 25 lakásos társasház, melynek átadása 2024. első negyedévében lesz. A modern épület kényelmes életkörnyezetet biztosít leendő lakói számára. 44-83 nm alapterületű, napfényes, praktikus elrendezésű (a földszinten kertkapcsolatos) lakások kerültek kialakításra, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont. A beépített anyagok minősége és a korszerű építési technológiák garantálják a lakások különösen magas energetikai hatékonyságát. Az épület külső részén antracit nyílászárók lesznek beépítve kávahőszigeteléssel és a redőny előkészítés is megtörténik. A 82mm-es tokszerkezetű ablakok extra középtömítéssel ellátottak, így kiemelkedő lég- és vízzáró tulajdonsággal rendelkeznek. Az ingatlan egyedi hőmennyiségmérővel ellátott, a hőleadás padlófűtéssel történik. A fűtés, a meleg víz ellátás és a hűtés is központi rendszerű, tetőn elhelyezett hőszivattyúval működik. A kisgyermekes családok komfortérzetét növeli, hogy a társasház saját területén játszótér is helyet kap.

A társasház földszintjén található L 2-es lakás 60,94 m2 nettó alapterületű, melyhez 10,68 m2-es terasz és 122,42 m2-es saját kertrész tartozik. A lakás bruttó 60.245.535,- Ft-os ára kulcsrakész állapotra vonatkozik. A lakáshoz két udvari gépkocsi beálló is tartozik összesen bruttó 3 M Ft összegben, amelyet a lakás vételára nem tartalmaz. Akció keretében az egyiket most ajándékként ingyen adjuk Önnek!

Irodánk díjmentes pénzügyi tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére. Bankfüggetlen közvetítőként megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb pénzügyi megoldásokat és támogatjuk az ügylet teljeskörű lebonyolításában.

Kapcsolati adatok

Polócz Péter

Polócz Péter

Cégvezető

+36-20-468 8701

polocz.peter@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok