+36 (30) 152 9993

HungarianHungarian
Győr Eladó Lakás
CSOK PLUSZ

Győr - Eladó Lakás

Alapterület
65 m2
Irányár
39.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
315721

Saját célra, befektetésnek is kiváló, akár CSOK Plusszal is!

Leírás

Eladásra kínálok, Győr-Adyváros kedvelt részén, a Vásárcsarnok közelében egy 65 nm-es lakást, mely egy tiszta és kulturált négy emeletes panelház, földszintjén található.

A lakás elosztása: előszoba, konyha, nappali + hall +2 szoba, külön helységben a fürdőszoba és a WC, + erkély. Az ingatlanhoz tartozik egy közös használatban lévő tároló is.

A fűtése távhő, egyedi hőmennyiségmérővel felszereltek a radiátorok, ennek köszönhetően, a lakás rezsi költsége rendkívül alacsony, ami nem elhanyagolható szempont a választásnál!

Nyílászárói műanyagok, burkolatok a szobákban parketta, többi helyiség hideg burkolatú.

Kitűnő a közlekedés, a városnak minden pontja elérhető. A közelben boltok, üzletek buszmegálló, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár is megtalálható. Ezen a helyen nem az a kérdés, hogy mi van, hanem mi nincs.

Kiváló választás fiatal pároknak, elhelyezkedéséből adódóan idősebb korosztály számára is remek döntés, illetve befektetési szempontból is figyelemreméltó ajánlat, hisz a hely adottságai alapján, a megtérülés garantált.

Az ingatlan per-tehermentes, viszonylag gyorsan birtokba vehető!

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség, úgy díjmentes tanácsadással és díjmentes ügyintézéssel állunk szolgálatára.

Hívjon, akár hétvégén is!



Kapcsolati adatok

Mitring Krisztina

Mitring Krisztina

Irodavezető

+36-30-152 9993

decohaz.gyor@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok