+36 (30) 152 9993

HungarianHungarian

Lipót - Eladó Vendéglátás

Alapterület
450 m2
Irányár
120.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
224957

Leírás

Eladó egy családias panzió Szigetköz szívében Lipóton. Lipót Mosonmagyaróvártól keletre 15 km, Győrtől nyugatra 24 km távolságra fekszik. A folyamatosan fejlődő település termál- és élményfürdője közkedvelt a hazai lakosság és a szomszédos országok turistái körében. 

A fürdő bejáratától 200 m-re lévő panzió 2000-be épült, legfőképpen szállásadói célra alkalmas és ennek is van kialakítva. A téglaépítésű, összkomfortos épület igényesen kivitelezett és berendezett. A panzió fűtését gáz- és villany egyaránt biztosítja. A telek mérete 857 m², az utcafronton elhelyezkedő épület 450 m²-es. A földszinti részen két apartman ház került kialakításra, illetve garázs beálló és egyéb tárolok állnak rendelkezésre. A felső szinten 6 külön fürdőszobával felszerelt szoba, 1 reggeliző helyiség, 1 társalgó/ tv szoba, illetve raktárhelyiség került kialakításra. A panzióhoz tartozik egy kis melléképület, illetve egy akadálymentes apartmanház is. A panzió teljes berendezésével, gépeivel, eszközeivel együtt azonnal átvehető és működtethető. 

A panzió kihasználtsága nagyon jó, a nyári hónapokban közel 100 %-os. A termálfürdő téliesítésével párhuzamosan a nyári időszakon kívüli kihasználtság is jelentősen javult. 

Ajánlom ezt az ingatlant azoknak a vállalkozóknak, akik kipróbálnák magukat vagy már megfelelő gyakorlattal rendelkeznek a vendéglátás és turizmus területén, vagy cégtulajdonosoknak, vállalatvezetőknek akik a dolgozóik pihenéséhez biztosítanának itt üdülési lehetőséget vagy akár oktatási és tréning helyszínt. Az ingatlan adottságai miatt még többféle befektetési formát is rejt magában az épület. 

Amennyiben a vásárláshoz hitelre is szükség van, készséggel állok rendelkezésére díjmentes pénzügyi tanácsadással és támogatom az ügylet teljes körű lebonyolításában.

Kapcsolati adatok

Pusztai-Kovacsics Petra

Pusztai-Kovacsics Petra

Referens

+36-20-467 2527

petra9108@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok