+36 (30) 3 644 306

HungarianHungarian

Nagybajcs - Eladó Ház

Alapterület
139 m2
Irányár
47.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
224921

Leírás

Győrtől néhány percre Nagybajcson, csendes, biztonságos, zöldövezetben található, kiváló állapotú, 139 nm-es alapterületű, 31 nm-es fedett terasszal, igényesen kivitelezett egyszintes családi ház eladó.

A Győrtől néhány kilométerre található település, az utóbbi időben jelentős infrastruktúrális fejlődésen ment keresztül, az ingatlan vásárlók körében egyre kedveltebb terület. Minden fő közlekedési út elérhető, minden irányban, ami megkönnyíti a napi munkába járást, a forgalmi dugók elkerülését, A településen a napi élethez minden szükséges kiszolgáló létesítmény megtalálható.

Az ingatlan kitűnő ízléssel, saját célra épült 2008-ban, minőségi anyagokkal.

A ház 12 kút alapon áll, B 30-as téglából, dryvit szigeteléssel épült. A tető önhordó rácsos szerkezetű, mely Bramac cserép fedést kapott, nyílászárói műanyagok, redőnnyel, és szúnyoghálóval felszereltek.

Fűtése gáz cirkó, külön rendszeren, külön termosztáttal, a radiátorok és a padlófűtés.

A ház körbe kerített, kovácsoltvas kapuval,kerítéssel.

Az ingatlan több funkciós, egyszerre ad együttlétre alkalmas teret, de beosztásából és szobaszámából adódóan, jól szeparálható.

A családi ház tagolása: 

Tágas előszoba,szélfogó, műanyag több ponton záródó biztonsági ajtóval. A nappali a világos ebédlővel, a konyha, beépített egyedi gyártású bútorral, gépesített, kis épített sziget résszel, kamrával. Valamint 4 szobával, amiből az egyiket hálóként, 2 kettő gyerekszobákként funkciónál, de akár az új tulajdonosok az egyiket dolgozó,-és hobby szobaként is kialakíthatják.

A szobákhoz két gardrób kialakítása került, valamint egy mosókonyha is rendelkezésre áll. 

A házban 2 fürdőszoba található, ami nagyobb családok számára nagyon praktikus tud lenni. Mindegyikben kád és zuhanyzó is szolgálja a kényelmet, és mindegyik gőz és masszázs funkcióval ellátott, ezen kívül a különálló vendég wc. 

A nappali hangulatát még egy elegáns kandalló is tovább fokozza, ami az átmeneti időszakban alkalmas az ingatlan temperálására, nem beszélve a hangulatáról.

A kertben medence, napozó résszel, biztosítja az abszolút nyugalmat, kikapcsolódást a ház lakóinak.

A ház extráit képezik még:

- a teljes ház klimatizáltsága,
- a biztonsági rendszer kiépítettsége,
- a vízlágyító berendezés telepítettsége.
- fúrt kút

Az új bejelentések alapján, felújításra állami támogatások vehetők igénybe és akár illetékmentesség is vonatkozhat az ingatlanra.

Ez az ingatlan önmagáért beszél! Hívjon, hogy Ön is meggyőződhessen erről!

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség, úgy díjmentes tanácsadással, és díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel állunk szolgálatára!Kapcsolati adatok

Mitring Krisztina

Mitring Krisztina

Irodavezető

+36-30-364 4306

decohaz.gyor@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok