+36 (30) 3 644 306

HungarianHungarian

Győr - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Szitásdomb
Alapterület
67 m2
Irányár
54.201.980 Ft
Hirdetés azonosító
291843

Modern társasházi lakások eladók Győr mellett a Szitásdomb lakóparkban.

Leírás

Modern társasházi lakások eladók Győr mellett a Szitásdomb lakóparkban.
Közigazgatásilag Vámosszabadi településen, de fizikailag Győrhöz szervesen kapcsolódva helyezkedik el a Szitásdomb lakópark. Ennek második ütemében épül fel ez a 25 lakásos társasház, melynek átadása 2024. első negyedévében lesz. A modern épület kényelmes életkörnyezetet biztosít leendő lakói számára. 44-83 nm alapterületű, napfényes, praktikus elrendezésű (a földszinten kertkapcsolatos) lakások kerültek kialakításra, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont. A beépített anyagok minősége és a korszerű építési technológiák garantálják a lakások különösen magas energetikai hatékonyságát. Az épület külső részén antracit nyílászárók lesznek beépítve kávahőszigeteléssel és a redőny előkészítés is megtörténik. A 82mm-es tokszerkezetű ablakok extra középtömítéssel ellátottak, így kiemelkedő lég- és vízzáró tulajdonsággal rendelkeznek. Az ingatlan egyedi hőmennyiségmérővel ellátott, a hőleadás padlófűtéssel történik. A fűtés és meleg víz ellátás központi rendszerű, tetőn elhelyezett hőszivattyúval működik, de rásegítésként kiegészítő gázkazán is beépítésre kerül. A lakásokban a klíma alapszerelése is megtörténik. A kisgyermekes családok komfortérzetét növeli, hogy a társasház saját területén játszótér is helyet kap.

A kivitelezés folyamatban van, jelenleg az emeleti falak épülnek.

A társasház földszintjén található L 1-es lakás 61,34 m2 nettó alapterületű, melyhez 10,68 m2-es terasz és 130,55 m2-es saját kertrész tartozik. A lakás bruttó 54.201.980,- Ft-os ára fűtéskész, szerkezetkész állapotra vonatkozik. A lakáshoz két udvari gépkocsi beálló is tartozik összesen bruttó 2,5 M Ft összegben, amelyet a lakás vételára nem tartalmaz. Opcionálisan 4,74 m2-es tárolók is vásárolhatóak a társasházban 1.548 e Ft-os bruttó darabáron.

Irodánk díjmentes pénzügyi tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére. Bankfüggetlen közvetítőként megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb pénzügyi megoldásokat és támogatjuk az ügylet teljeskörű lebonyolításában.

Kapcsolati adatok

Polócz Péter

Polócz Péter

Cégvezető

+36-20-468 8701

polocz.peter@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok