Miért jó, ha van Ön mellett egy ingatlanszakértő?

Ingatlanos szakember bevonása egy ház, lakás, telek eladásába mindenképpen hasznos lehet, hiszen nagyon sok mindent elintéz a tulajdonos helyett, és sok esetben meggyorsítja a tranzakció lebonyolítását is, mivel a kapcsolati rendszerén keresztül a vevői oldalra is komoly ráhatással van.

Azt, hogy ez a kényelem, a szakmai tapasztalat és a kapcsolati tőke bevonása megéri-e a vételárhoz kapcsolódó közvetítői díjat, azt a tulajdonosnak kell eldöntenie! Mi biztosak vagyunk benne, hogy IGEN.

 

Miért jó, ha van egy ingatlan szakértő Ön mellett?

 

- kényelem: mi dolgozunk Ön helyett, professzionálisan, a legnagyobb szakértelemmel mutatjuk meg akár századszor is az ingatlanát a potenciális vevőknek.

- kapcsolatok: nálunk csapódnak le a vevői oldali igények is, amit összekapcsolunk az eladói szándékokkal.

- jó szem: jó érzékkel választjuk ki a fényképtémákat, ami felett biztosan nem siklik el a vevő szeme.

- képviselet: az eladó képviseletében sikeresen tudunk a vevővel tárgyalni, megfelelő háttérrel rendelkezünk ehhez.

- irányár: tapasztalatunk alapján segítünk jól meghatározni az irányárat, hiszen a túl magas, és a túl alacsony ár sem jó. A korrekt árképzés rendkívül fontos egy ingatlan eladásánál.

 

Ezen kívül, ami még a szolgáltatásaink közé sorolható, hogy felkészítjük hasznos tanácsokkal, arra vonatkozóan, hogy ingatlana a valóságban is meglévő legszebb arcát mutassa meg az érdeklődőknek. Segítünk az eladással kapcsolatos jogi, törvényi és adózási háttér útvesztőjében történő eligazodásban, hitelekben, amik nagyon fontos információk az eladásnál, és az eladás után is.

 

Összefoglalva: Az ingatlanközvetítés igen komoly háttérmunkával jár, melynek során az ingatlanközvetítő szakmai tudása segítségével az árat helyesen pozícionálja, kezeli az esetlegesen "tömegesen" érkező, ám komolytalan érdeklődéseket, és csak a ténylegesen potenciális vevőket hozza össze az eladókkal. Egy profi ingatlanos bizalmi vagyonkezelővé lép elő az eladó érdekében.

Magyarországon az eladók sokszor ódzkodnak ingatlanközvetítő bevonásától, de a nemzetközi és a belföldi piaci tendencia is azt mutatja, hogy egyre többen érzik ennek szükségét.

 

Tartozzon ÖN is közéjük!                                         Mitring Krisztina 30 / 3644306

                                                                                   Kompakt Ingatlaniroda

                                                                                   Irodavezető

                                                                                   9022 Győr Móricz Zs.rkp.1.fszt.